Rólunk írták

“A céggel maximálisan elégedett voltam. A többi érdeklődőnek csak ajánlani tudom.”
Zoltán Páleník – Udvard – Szlovákia


“A mű befejezése után csak ajánlani tudom a Techcon-SK s.r.o.-t. Nagyon jók a tapasztalataink velük, minőségileg elvégzett munka, betartott határidő és példamutató jellegű az ügyvezető szolgálatkészsége. Köszönjük “
Beata Renčoková – Pozsony – Szlovákia


“A Techcon – SK s.r.o valóban egy olyan cég, amely az utolsó részletig kivitelezte azt, amit megígért! Nagyon elégedettek vagyunk, ezért két hónappal ezelőtt még egy télikertet építettünk velük.”
Pavol Kadlečík – Pozsony – Szlovákia


“Teljes mértékben elégedett vagyok. Megbízható cég, valóban profik. Köszönöm.”
Elena Chalmovská – Bazin – Szlovákia


“Amikor megnéztem a cég referenciáit, rögtön tudtam, hogy erre van szükségem és ettől a cégtől szeretnék télikertet! A tulajdonos ismertetette a télikert előnyeit és hátrányait és tény, hogy sok jó és hasznos ismeretet szereztem. A bemérés, árajánlat és a 3D ábrázolás profi szintű, a szakemberek értik a dolgukat és intelligensek.”
Alena Čavojská – Pozsony – Szlovákia


“A Techcon-SK s.r.o. által szerelt télikerttel nagyon meg vagyok elégedve. Kezdve az első látogatástól egészen az átadásig nem voltak kétségeim afelől, hogy a cég szakmailag magas színvonalú. A tulajdonos a kezdetektől irányította a műveletet és ezen a területen magas szintű szakmai tudással rendelkezik. Az egyenruhát viselő szakemberek rendkívül ügyesek és intelligensek voltak, szakszerűen szerelték össze ezt a csodálatos télikertet. Saját tapasztalatom alapján csak ajánlani tudom a céget.”

Köszönjük
ing.Pavol Imrich, Máriavölgy – Szlovákia


“Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Techcon–SK társaságnak azért, hogy megépítették álmaim télikertjét. Nagyon elégedett vagyok nemcsak a kivitelezéssel, hanem a tervezés folyamatával és az ajánlat kidolgozásával is. Egy komplex és szakszerű szaktanácsadást kaptam. Mindenkinek, aki fontolgatja a télikertbe való beruházást, csak ajánlani tudom.”
Köszönöm. Viera Partnčiaková – Dunajská Lužná – Szlovákia


<“Nagyon elégedettek vagyunk a télikerttel!! Ajánlom mindenkinek, a cég valóban szakszerűen dolgozik. Szerény emberek,akik pontosan tudják mit csinálnak, és amit csinálnak azt maximálisan teszik.” Vencelík – Pat - Szlovákia


“Maximálisan elégedettek vagyunk, a cég valóban profi. Ha télikertet szeretne, akkor csakis tettől a cégtől.”

Köszönöm!
Ján Dobrota – Munchendorf – Austria