Rólunk

Kása Zsolt ügyvezető

A Dunaszerdahely melletti Dunatőkési székhelyű Techcon-SK spol s.r.o. télikertek tervezésével és kivitelezésével, tanácsadással foglalkozik Szlovákia egész területén. A vállalat ügyvezetője, Kása Zsolt már a kezdetektől fogva ügyelt arra, hogy vállalkozása egészséges és sikeres legyen. A kezdetekkor (2005-től) mint iparos, majd 2011-től, mint korlátolt felelősségű társaságként próbál eleget tenni minden egyes érdeklődő vágyainak, aki rájött arra, milyen előnyöket rejt magában egy télikert.

A télikert házhoz való hozzáépítése jelentős beruházást jelent, azonban minőségi szaktanácsadás és jó kivitelezés esetén teljesen megváltoztathatja életstílusát. Függetlenül attól, hogy otthonában egy kis oázist szeretne létrehozni, esetleg nagyobb életteret szeretne biztosítani növekvő családja számára. A dizájn és környezet kialakítására széles választék áll rendelkezésre, amellyel jobbá varázsolja házát és növeli annak értékét is.

Az általunk kivitelezett télikertek az Ultraframe és Thyssen Inoutiq-val együttműködve vannak gyártva. Ezek a vállalatok már hosszú évek óta foglalkoznak minőségi ablak és ajtórendszerek, valamint télikertek tetőkomponenseinek gyártásával. Ez alatt az idő alatt össze nem hasonlítható tapasztalatot és ismereteket szereztek a műanyag feldolgozásának területén, minek köszönhetően domináns részt szereztek az angliai piacon. Biztos lehet abban, hogy a vállalatok a gyártáskor felhasznált nyersanyagtól kezdve egészen a szerelés befejezéséig használt termékeket illetően csakis magas minőségűek lehetnek.

Olyan lehetőséget kínálunk, melynek segítségével valóra válthatja álmait, felfrissítheti enteriőrjét és a ház külalakját is. Szlovákiában ezen okok miatt is egyre nő az érdeklődés a télikertek iránt. Bármelyiket is válassza, biztos lehet a tulajdonságokban, amelyek növelni fogják kényelmét az elkövetkezendő évek során.